Gefeliciteerd

Jullie zijn verloofd!


Ik ben zo benieuwd naar het aanzoek!

Waar was het?! Op een speciale plek of juist op een speciale datum?

Hoe nerveus was hij of zij tijdens het vragen van de allerbelangrijkste vraag OOIT!?

En hoe reageerde de ander? Waren er tranen!?


Tijdens het kennismakingsgesprek ga ik jullie natuurlijk AL-LES vragen.

Ik vind het namelijk erg leuk om jullie eerst persoonlijk te leren kennen.


Hieronder kunnen jullie alvast wat meer over mij lezen, andere bruiloften bekijken en ook meteen checken of ik überhaupt nog beschikbaar ben op de door jullie uitgekozen datum. Onderaan de pagina staan de drie pakketten waaruit jullie kunnen kiezen en helemaal onderaan ook meteen het contactformulier.


Ik hoop jullie aanvraag snel te zien verschijnen in mijn inbox!


Let's get married!Zij gingen jullie voor en dit waren hun ervaringen..

trouwfotografie-ervaring-bruidsfotograaf-review-rotterdam

Eigenlijk alleen maar goede woorden over deze vrouw. Ze houdt van haar vak maar vooral ook van het geluk wat wij beleven. Ze heeft goed advies over welke opties er zijn en is super flexibel. Op de dag zelf liep het allemaal wat anders dan gepland en wat een hulp en flexibiliteit heeft zij geboden om onze foto’s nog zo mooi te krijgen! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij super op ons gemak waren en houdt zich super op de achtergrond. Echt een hele erge aanrader! Overigens ook voor een coupleshoot!

Niels & Sabrah
review-trouwfotograaf-bruiloft-nieuwwestert

Nikita heeft onze dag heel mooi vastgelegd. Nikita heeft het talent om alle momenten vast te leggen en dan vooral die kleine momentjes, waar wij nooit aan zouden denken. De resultaten waren prachtig, dat zagen we gelijk al na het ontvangen van de preview. Het liet precies zien hoe wij de liefde wilden vieren.
Nikita hoorde bij onze dag, zonder dat je door hebt dat ze erbij was. Nogmaals dankjewel!

Sharon & Tim
ervaring-bruidsfotograaf-ruiterhuys-castricum-bakkum

Nikita is echt een geweldige fotografe! Ze een heel fijn persoon om heel de dag bij je om je heen te hebben. Ze heeft oog voor de mooie momenten en details van de bijzondere dag. Ze denkt super goed mee en is heel flexibel. Ik raad Nikita echt aan!

Thomas & Rosa
review-bruidspaar-gasfabriek-alkmaar-trouwlocatie

Nikita is een leuke, relaxte en gezellige vrouw die je er absoluut bij moet hebben op je mooiste dag! Zij voegde perfect in bij onze familie en vrienden waardoor we ons geen moment ongemakkelijk hebben gevoeld. Bovendien was het eindresultaat prachtig! Mooi licht, ongedwongen foto's, precies waar wij op hoopte. Nikita is een absolute aanrader!

Sanne & Win-Yi
review-bruiloft-trouwfotograaf-beemster

Nikita heeft onze bruiloft gefotografeerd. Ze zorgde voor een ontspannen sfeer en dat was terug te zien op de foto’s. We houden er eigenlijk niet van om zelf op de foto te gaan maar Nikita stelde ons echt op ons gemak. Tijdens de plechtigheid hadden we niet eens meer door dat ze er was. Ze is rustig, vriendelijk, denkt goed mee en geeft de juiste sturing. De preview hadden wij de dezelfde avond al ontvangen! We zijn je erg dankbaar voor het vastleggen van deze bijzondere dag!

Jan-Willem & Margaretha

Real weddings

Bekijk en lees hieronder over hun mooie dag

Robert & Judith

In maart trouwden zij bij Nieuw-Westert in Egmond-Binnen met een prachtige ceremonie in de kas!

Thomas & Rosa

Op een zonovergoten zomerdag trouwden zij in het altijd sfeervolle Ruiterhuys in Bakkum.

Tobias & Lyon

Op een prachtige zaterdag trouwde dit fantastische stel op het land van de ouders van de bruid in Oudkarspel!

Niels & Sabrah

Op een regenachtige, maar mooie dag in april trouwden zij in het prachtige stadhuis Rotterdam.Wie hobbelt er de hele dag met een camera achter jullie aan?


Mijn naam is Nikita, 34 jaar oud en samen met mijn man woon ik in Heiloo (Noord-Holland). Ik ben een gepassioneerde trouwfotograaf met een 'moody' en warme stijl. Mijn doel is om jullie liefdesverhaal te vertellen door middel van prachtige foto's die de emoties en sfeer van jullie mooie dag weerspiegelen.


Als trouwfotograaf hou ik ervan om intieme momenten vast te leggen. Die kleine, onverwachte details en connecties tussen jullie en de andere gasten. Daarom zal ik me op jullie trouwdag heel goed op de achtergrond houden, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het vieren van de liefde.


Ik zal ervoor zorgen dat jullie je op je gemak voelen, zodat ik de meest authentieke en spontane momenten kan vastleggen.


Ik kan niet wachten om jullie verhaal vast te leggen en hier een tastbare herinnering van te maken die jullie voor altijd zullen koesteren!

nikitavanderhaven-trouwfotograaf-bruidsfotografie
bruid-bruidsboeket-zwartwitfotografie-trouwjurk-duinen
M & T

Afgelopen zomer heeft Nikita onze bruiloft gefotografeerd, en hier zijn we ontzetten blij mee! Vanaf het kennismakingsgesprek was er al meteen een klik, en toen hebben we besloten dat Nikita de hele dag zou komen vastleggen. Dit was niet alleen heel gezellig, maar heeft ons ook prachtige foto's opgeleverd van momenten waar wij niet eens van wisten dat dit leuk was om vast te leggen ('get ready' van zowel de mannen als de vrouwen, foto's van de locatie voordat wij zelf aankwamen, etc). Ondanks dat wij niet graag voor de camera staan, voelden we ons tijdens de shoot helemaal op ons gemak. We hadden 's middags pas de foto's gemaakt, maar toch we konden 's avonds bij het feest al een preview van de mooiste foto's aan onze gasten laten zien. Dit maakte het feest nog nét iets specialer. Bedankt Nikita! ♥♥♥ .”WAT IK JULLIE KAN BIEDEN:


 • 6 aaneengesloten uren fotografie;
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland (behalve de Waddeneilanden)
 • Twee uitgebreide gesprekken via Zoom en/of bij mij thuis;
 • Hulp bij de planning en het uitkiezen van shootlocaties;
 • Binnen 24 uur een sneak preview met de eerste bewerkte beelden;
 • In totaal minimaal 250 door mij bewerkte beelden;
 • Binnen 6 weken alle door mij bewerkte beelden in een beveiligde online gallery;
 • Alle beelden in hoge resolutie en zonder watermerk;
 • Een jaar lang toegang tot de online gallery;
 • 20x20 fotoalbum met 20 spreads (upgraden is mogelijk);
 • De mogelijkheid om een preweddingshoot met korting te boeken.


€ 1699**voor ieder extra uur reken ik € 150

Gaan jullie trouwen in het buitenland?


Zijn wij een match? Let's find out!

Vul dan onderstaand formulier in en dan plannen we snel een kennismakingsgesprek in!