Een dag met een lach en een zweetdruppeltje hier en daar..


De bruiloft van Thomas en Rosa herinner ik mij als een enorm relaxte dag vol met humor!


Ik begon mijn dag bij het ouderlijk huis van Rosa in Jisp. Een te schattig dorpje in Noord-Holland met allemaal bruggetjes en prachtige, oudhollandse huizen. De sfeer was bij binnenkomst al meteen lekker relaxt en Rosa gaf zich over aan de visagiste en haarstyliste. Heerlijk! Echt weer om je druk te maken was het overigens ook niet, want het zou die dag 30+ graden worden!


Nadat moeder Rosa had geholpen met het aantrekken van haar jurk was het even wachten op de bruidegom. De first look deden we in de schitterende tuin van de ouders van Rosa, grenzend aan het water. Zo mooi en zo idyllisch!


Met de first look achter de rug was het tijd voor een korte lunchbreak. De ouders van Rosa hadden een heerlijke lunch voor ons geregeld en ik mocht gezellig mee lunchen. Enorm lief! En ook even een moment voor het bruidspaar om even bij te komen van de zenuwen en ontlading nadat zij elkaar voor het eerst in vol ornaat zagen.


Met onze magen gevuld gingen we op pad voor de fotoshoot. Eerst in de buurt van het ouderlijk huis, in de polder en bij de koeien. Prachtige wolken aan de lucht zorgden voor mooi contrast en deden mijn fotografenhart sneller kloppen.

Daarna reden we door richting de trouwlocatie om daar in de buurt nog wat meer foto's te maken.


De ceremonie vond plaats bij het altijd sfeervolle Ruiterhuys in Bakkum. Een mooie, landelijke sfeer met veel groen.

De bloemen waren prachtig afgestemd op het boeket en corsage van het bruidspaar! Liefdevolle woorden en leuke anekdotes werden uitgesproken door de BABS waarna het ja-woord volgde en uiteraard DE KUS!


Hierna was het tijd voor een welverdiende borrel en een heerlijk stukje bruidstaart.

De familie van het bruidspaar zorgde voor de meest hilarische speeches!


Na het diner werd het bruidspaar verrast met mooie woorden van opa en oma, en hadden vrienden het welbekende ´schoenspel´ in elkaar gezet met persoonlijke vragen aan het bruidspaar. Gieren!


De dag werd afgesloten met een bruisend feest waarbij vrijwel ieder voetje wel van de vloer ging.

Ik heb genoten!