En het grote avontuur begint..

Toen ik Judith en Robert voor de eerste keer sprak tijdens het kennismakingsgesprek werd ik verrast door hun grootse plannen. 'We gaan een paar weken na onze bruiloft emigreren naar Canada!' Wauw! Wat een avontuur en wat een lef. Zij gingen letterlijk hun droomleven achterna en wilden daarom nog een keer flink uitpakken voor al hun vrienden en familie, dus hun bruiloft werd tevens een afscheidsfeest. En wat voor een! Ik was ontzettend blij en vereerd dat ik als trouwfotograaf aanwezig mocht zijn op deze bijzondere en emotionele dag.


We begonnen met een fotoshoot in duinen vlakbij de trouwlocatie. Het regende de hele ochtend al flink, maar tijdens de shoot was het droog en was het heerlijk bewolkt. Topweer voor een trouwfotograaf! Judith en Robert arriveerden in een te gekke Landrover en natuurlijk maakten we daarom ook nog bij de auto wat foto's. Robert droeg ook het oude zakhorloge van zijn opa bij zich. Hoe tof! Een prachtige accessoire en deze maakte wat mij betreft de look helemaal af. Judith droeg een prachtige trouwjurk met schitterende, gedetailleerde sluier. De bandjes die net over haar schouder vielen maakte het geheel zo elegant en tijdloos. Een plaatje!


Na de fotoshoot vertrokken we naar de trouwlocatie: Nieuw Westert in Egmond-Binnen. Ik kom hier regelmatig als trouwfotograaf, maar ook zeker wel eens als 'gewone gast'. De bruid had alle decoratie zelf gemaakt (!!) en dat maakte het allemaal extra speciaal. Wat een werk en wat een details. Loved it!


Het bruidspaar werd allebei door hun moeder weggeven en de vaders gaven de meest fantastische speeches voordat zij elkaar het ja-woord gaven. Niemand hield het droog! Ook ik moest een paar keer even flink slikken! Wat een liefde. Zo mooi om dat te mogen aanschouwen. Het bruidspaar hadden hun eigen geloften geschreven en ook deze waren weer zo prachtig geschreven. Het was maar goed dat er op iedere stoel zakdoekjes lagen hoor!


Tijdens de borrel hadden de broers van de bruid een geweldig spel in elkaar gezet waarbij iedereen met bordjes moest raden of de bruid het wel of niet had gedaan. En ook was er een hilarisch lied bedacht dat iedereen uit volle borst meezong.


Het diner vond plaats in de kas waarin het bruidspaar eerder die dag elkaar het ja-woord gaven, maar inmiddels was het volledig getransformeerd. Een prachtig gedekte tafel met wederom door de bruid gemaakte decoraties. Fantastisch en zo sfeervol!


Tijdens het diner werd er nog een hele mooie speech gegeven door vrienden van het bruidspaar waarin ook veel humor en inside jokes waren verwerkt. Zo leuk! Het bruidspaar was zichtbaar geraakt en met een lach en een traan hoorden zij al hun woorden met veel liefde aan.


Het diner zat er bijna op toen ik door de bruid nog aan mijn jasje werd getrokken; 'Hey Nikita, zullen we nog even snel naar buiten gaan?! De lucht is zo mooi!' Tja.. dat laat een trouwfotograaf zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Let's gooooo!


Na deze fantastische laatste foto's met een adembenemende lucht was het voor mij tijd om te gaan. Het bruidspaar feestte nog heerlijk door met hun vrienden, familie en collega's. Een viering en een afscheid, wat een emoties. Wat een liefde. Wat een dag. Dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn!


trouwfotograaf-bruidsfotografie-nikitavanderhavenfotografie-egmondbinnen
trouwfoto-duinen-egmondbinnen-trouwfotograaf-nikitavanderhavenfotografie
bruidegom-trouwfotograaf-bruidsfotografie-heiloo-egmondbinnen
bruid-bruidsjurk-duinen-egmond-trouwfotografie-nikitavanderhavenfotografie