A Sunny Coupleshoot on the Isle of Skye


In het adembenemende landschap van Isle of Skye, omringd door bergen en doordrenkt van de mystiek van de Schotse Hooglanden, vond de coupleshoot van Sophie en Alex plaats. Maar hun reis naar dit idyllische eiland was niet zonder beproevingen, want onderweg moesten ze de obstakels van recente overstromingen trotseren. Desondanks, gedreven door hun diepe liefde voor elkaar, overwonnen ze elke hindernis die hen in de weg stond en werden ze beloond met een zonnige ochtend op Isle of Skye!


De toppen van de Cuillin Hills waren nog gehuld in een sluier van laaghangende wolken toen we begonnen met de shoot bij Allt Dearg cottage.

Omringd door de rustgevende geluiden van stromend water, deelden Sophie en Alex intieme momenten. Iedere glimlach, iedere aanraking en elke blik sprak boekdelen over hun liefde en toewijding aan elkaar.


We eindigden de shoot bij de Old Sligachan Brigde waar het water door de hevige regenval extreem hoog stond, maar dit weerhield Sophie en Alex er niet van om toch nog op de uitstekende keien te gaan staan, wat uiteindelijk in nog meer schitterende beelden resulteerde!


Je weet nooit wat je krijgt in Schotland en zeker niet op een eiland als Skye, maar deze ochtend was perfect en misschien zelfs een beetje te zonnig? Nee sorry.. ik zal niet klagen haha!