HI! IK BEN NIKITA

Jullie enthousiaste trouwfotograaf!

Opgegroeid aan het strand en inmiddels wonende aan de rand van het bos. Ik ben echt gek op de natuur en kan mij dus een leven in de stad echt niet voorstellen!

Samen met mijn man Onno wonen we al bijna 11 jaar in het mooie, groene Heiloo. Onze droom is om ooit nog een hondje toe te voegen aan ons huishouden, een Leonberger om precies te zijn!

Onze vakanties spenderen we nauwelijks meer in overvolle, warme oorden. We kiezen veel liever voor Schotland en ook IJsland heeft inmiddels onze harten gestolen.

'Eigenlijk alleen maar goede woorden over deze vrouw. Ze houdt van haar vak maar vooral ook van het geluk wat wij beleven. Ze heeft goed advies over welke opties er zijn en is super flexibel. Op de dag zelf liep het allemaal wat anders dan gepland en wat een hulp en flexibiliteit heeft zij geboden om onze foto’s nog zo mooi te krijgen! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij super op ons gemak waren en houdt zich super op de achtergrond. Echt een hele erge aanrader! Overigens ook voor een coupleshoot!'

Niels & Sabrah

'Nikita heeft onze dag heel mooi vastgelegd. Nikita heeft het talent om alle momenten vast te leggen en dan vooral die kleine momentjes, waar wij nooit aan zouden denken. De resultaten waren prachtig, dat zagen we gelijk al na het ontvangen van de preview. Het liet precies zien hoe wij de liefde wilden vieren.
Nikita hoorde bij onze dag, zonder dat je door hebt dat ze erbij was. Nogmaals dankjewel!'

Tim & Sharon

'Nikita is echt een geweldige fotografe! Ze een heel fijn persoon om heel de dag bij je om je heen te hebben. Ze heeft oog voor de mooie momenten en details van de bijzondere dag. Ze denkt super goed mee en is heel flexibel. Ik raad Nikita echt aan!'

Thomas & Rosa