Hi! Ik ben Nikita

Trouwfotograaf en
Schotland expert

Laten we eerst even de standaard dingetjes benoemen.

Ik ben 34 jaar, 17 jaar samen met Onno, 2,5 jaar getrouwd en we wonen nu bijna 11 jaar samen in Heiloo. Ja, reken dat maar even uit haha!

Sinds 2020 ben ik professioneel fotograaf en hiernaast ben ik ook nog steeds werkzaam als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor in Hoorn.


Ok, nu weten jullie veel maar nog steeds niet alles. Wie is die meid nou echt?

Ik ben een introvert persoon met extraverte uitspattingen. Deze uitspattingen komen naar boven wanneer ik mij op mijn gemak voel bij je en wanneer ik enthousiast word. Hoe je dit merkt? Aan mijn knalrode wangetjes!


Hossend in de kroeg zul je mij niet snel zien, want daar word ik echt niet blij van. Überhaupt ga ik niet heel lekker op drukte en massa's mensen.

Is dat misschien waarom Schotland mij zo trekt? Waarschijnlijk.


Inmiddels kan ik al niet meer op twee handen tellen hoe vaak ik in Bonnie Scotland ben geweest en de teller loopt nog steeds. Je raakt er gewoon niet uitgekeken. Inmiddels ben ik zelfs Gaelic aan het leren en hoop ik dit ooit nog vloeiend te kunnen spreken! Tha gaol agam air Alba!


Ik sta nu toch een beetje bekend als 'de Nederlandse Schotland expert' en help vaak (en heel graag) mensen met de planning van hun reis. Ik kan mezelf hier dan echt helemaal in verliezen. Geweldig!


Een grote wens? Misschien ooit een tweede huis in Schotland om altijd naartoe te kunnen gaan. Maar een wens die waarschijnlijk eerder zal uitkomen is het hebben van een hond. Een Leonberger om precies te zijn!
THINGS I LOVE


Bewolking, mist, herfst, winter, de geur van regen na een warme dag, chocolade, thee, geurkaarsen, kastelen, edelstenen en kristallen, horrorfilms, roadtrips, bergen, strand, bos, duinen, droge humor, honden en wandelen.


GUILTY PLEASURES


Televisieprogramma's als Heel Holland Bakt, Tussen Kunst en Kitch, Verborgen Verleden, Ik Vertrek etc.

Ik had hierboven al wel gezegd dat ik 34 jaar oud ben toch? Ja, aangezien heel omroep MAX genoemd wordt..

En 90's muziek, maar daarin ben ik vast niet de enige. Lekker meeblerren in de auto en dit dan bij het stoplicht niet door hebben, zodat de bestuurder naast je jou heel raar aankijkt..


MY SPECIAL PLACE


Schotland heeft al jaren een speciaal plekje in mijn hart en daarom ben ik hier minstens 1 keer per jaar te vinden. Het voelt iedere keer weer als thuiskomen! Inmiddels volg ik ook een taalcursus Gaelic, maar of ik dat ooit vloeiend zal spreken..

En naast de mooie natuur en lieve mensen heeft Schotland sinds 2019 nog een specialere betekenis. Onno vroeg mij toen namelijk ten huwelijk onderaan de prachtige Plodda Falls!Contact

Vul hieronder je gegevens in en reageer binnen 48 uur!