1 / 1

Hi, ik ben nikita!


Samen met mijn man woon ik in Heiloo (Noord-Holland), maar ons tweede thuis ligt toch echt wel in Schotland. Inmiddels ben ik er al zo vaak geweest dat ik al heel wat mooie plekjes heb ontdekt, maar ik ben nog lang niet uitgekeken hoor!


In Schotland merk ik dat ik altijd in een hele andere energie zit. De creativiteit stroomt meer en ik raak veel sneller geïnspireerd! Naast het uitbundige van het feestelijke moment vlak na een ceremonie, hou ik er ook ontzettend van om intieme momenten vast te leggen. Denk hierbij aan kleine aanrakingen en liefdevolle blikken tussen jullie of bijvoorbeeld een dierbaar familielid.


Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen, zodat ik de meest authentieke en spontane momenten kan vastleggen. En vertrouw mij maar als ik zeg dat ik in deze missie nog nooit gefaald heb! Het is natuurlijk ook heel fijn om een Nederlands sprekende trouwfotograaf bij jullie te hebben, zodat het al veel sneller vertrouwd zal voelen.


Waarom kiezen voor een bruiloft in schotland?

Ontdek de magie van trouwen in Schotland!


 1. Sprookjesachtig: Stel je voor dat je elkaar het jawoord geeft met een prachtig kasteel op de achtergrond, omringd door een schitterende aangelegde tuin of met een adembenemend berglandschap op de achtergrond. Schotland biedt een scala aan sprookjesachtige settingen die perfect zijn voor een romantische bruiloft.
 2. Intiem: Voor bruidsparen die een intieme ceremonie willen, biedt een bruiloft in Schotland de perfecte gelegenheid. Door te kiezen voor een kleinschalige bruiloft op een afgelegen locatie, kunnen jullie de dag vieren met alleen degenen die het dichtst bij jullie staan.
 3. Avontuurlijke Huwelijksreis: Waarom zou je je huwelijksreis niet meteen beginnen na de bruiloft? Door te trouwen in Schotland kunnen jullie meteen genieten van een avontuurlijke huwelijksreis op de plek waar jullie elkaar het jawoord hebben gegeven.
 4. Minder Stress, Meer Plezier: In plaats van te worden overspoeld door de stress van het plannen van een traditionele bruiloft, kunnen jullie ontspannen en genieten van het proces met een bruiloft in de Schotse Hooglanden. Veel venues en weddingplanners bieden uitgebreide pakketten aan die alles voor jullie regelen, waardoor jullie tijd kunnen besteden aan het maken van kostbare herinneringen.
 5. De Complete Ervaring: Een Schotse bruiloft biedt de mogelijkheid om te trouwen in een omgeving doordrenkt met geschiedenis en cultuur. Van traditionele ceremonies tot lokale gerechten en gebruiken, jullie kunnen een unieke ervaring creëren die jullie en jullie gasten voor altijd zullen koesteren.

Wat ik jullie kan bieden:


 • Een kennismakingsgesprek en laatste puntjes op de i gesprek;
 • Een hele dag trouwfotografie met een maximum van 12 uur;
 • Eventueel hulp bij de planning en het uitkiezen van shootlocaties;
 • Binnen een week een sneak preview met de eerste bewerkte beelden;
 • Binnen 8 weken alle bewerkte beelden in een beveiligde online gallery;
 • Alle beelden in hoge resolutie en zonder watermerk;
 • Een jaar lang toegang tot de online gallery;
 • 20x20 fotoalbum met 20 spreads (upgraden is mogelijk);
 • Coupleshoot in de omgeving van de trouwlocatie


vanaf €2.499*

*dit tarief geldt voor 12 uur trouwfotografie en is exclusief mijn reis- en verblijfkosten


their adventures

Lees hier over de geweldige avonturen die deze prachtige stellen hebben beleefd & get inspired!

 

 

 

Menno & Sheila

Edinburgh, Schotland

MAthijs & Freya

Isle of Skye, Schotland

Are you ready for your adventure?

elopetoscotland-elopementphotographer-destinationwedding-elopement-isleofskye-scotland