Sassenach Session: Een Avontuurlijke Fotoshoot op het Isle of Skye


In oktober vond de onvergetelijke Sassenach Session van Ivanna plaats op het adembenemende Isle of Skye in Schotland. De magie van deze sessie werd versterkt door de dramatische weersomstandigheden en de schilderachtige locaties die het eiland te bieden heeft. In deze blog neem ik je mee door de drie indrukwekkende dagen die we daar beleefden.


Stormachtige Start en Betoverende Einde

Onze eerste shootdag begon met een uitdaging. Een hevige storm raasde over het eiland en dwong ons om onze geplande buitenlocaties te heroverwegen. Toch lieten we ons niet ontmoedigen. We zochten beschutting in een dicht bos, waar we ondanks de wind toch enkele prachtige foto's konden maken. De natuurlijke omgeving bood een intieme setting die perfect paste bij Ivanna's serene uitstraling.

Aan het einde van de dag klaarde het weer wat op en besloten we een laatste stop te maken bij de iconische Sligachan Bridge. Hier slaagden we erin om betoverende, sfeervolle foto's te maken die Ivanna's kracht en schoonheid benadrukten. De mistige achtergrond en het zachte licht creëerden een mystieke sfeer die perfect vastlegde waar deze sessie om draaide.


Spectaculaire Wind en Adembenemende Schoonheid

Op de tweede dag besloten we naar Talisker Beach te gaan, een van de meest schilderachtige stranden van het Isle of Skye. De harde wind maakte het fotograferen uitdagend, maar ook spectaculair. Ivanna, gekleed in een prachtige goudgele, satijnen jurk, stak prachtig af tegen het zwarte zand van het strand. De combinatie van de dramatische natuur en haar opvallende verschijning zorgde voor foto's die werkelijk indrukwekkend zijn geworden!

Na de shoot genoten we van een welverdiende maaltijd in een gezellig lokaal restaurant. Hier kon ik Ivanna alvast een voorproefje geven van de foto's die we die dag hadden gemaakt. Haar reactie was onvergetelijk; ze was diep onder de indruk en verbaasd over hoe krachtig ze eruitzag op de beelden. Dit moment bevestigde voor ons beiden de magie van deze sessie.


Een Magische Afsluiting

Onze tijd op het Isle of Skye werd op een magische manier afgesloten. Laat in de avond besloot ik nog even bij Ivanna aan te kloppen. We verlieten onze accommodatie en bewonderden buiten samen de schitterende Melkweg en sterrenhemel. Dit onverwachte moment van rust en verwondering was de perfecte afsluiting van een fantastische ervaring.


De Sassenach Session met Ivanna op het Isle of Skye was meer dan een fotoshoot; het was een avontuur vol verrassingen en onvergetelijke momenten. Ondanks de stormachtige start, hebben we prachtige beelden kunnen vastleggen die Ivanna's schoonheid en kracht perfect weerspiegelen.

sassenach-session-schotland-isleofskye
portretshoot-schotland-isleofskye-fotograaf
sassenachsession-schotland-portretfotografie
nikitavanderhaven-sassenach-session-schotland
portretshoot-schotland-isleofskye-nikitavanderhaven
sligachan-isleofskye-portretshoot-nikitavanderhaven
sligachan-isleofskye-oldbrigde-scotland
sligachan-river-portretshoot-sassenach-session
sassenach-session-nikitavanderhavenfotografie-isleofskye
taliskerbeach-isleofskye-schotland-sassenach-session
nikitavanderhavenfotografie-isleofskye-schotland-sassenachsession
taliskerbeach-taliskerbay-isleofskye-scotland
portretshoot-portretfotografie-taliskerbeach-isleofksye-nikitavanderhavenfotografie-sassenach-session
sassenach-session-nikitavanderhavenfotografie-taliskerbeach-isleofskye
isleofskye-portretshoot-nikitavanderhavenfotografie-sassenach-session