een bruiloft op het boerenerf


Een bruiloft vieren op eigen grond. Hoeveel mensen kunnen dat nou zeggen?!


Tobias en Lyon hadden deze luxe en oh wat hebben zij er met hun familie iets fantastisch van gemaakt! Werkelijk waar aan alles werd gedacht. Van een geweldige bar tot aan een heuse firepit.

Het zag er zo top uit!


Ik begon de dag bij het ouderlijk huis van Lyon. Het vroege ochtendzonnetje scheen lekker naar binnen en creëerde een perfect decor voor mij om wat detailshots te maken en uiteraard ook van de bruid tijdens het opmaken.


Terwijl Lyon haar kapsel nog wel even zou duren, reed ik heel snel richting de bruidegom. Hij maakte zich klaar in zijn ouderlijk huis een kwartiertje verderop. De zenuwen begonnen al wat te komen en dat vind ik altijd enorm aandoenlijk.


Nadat de foto's bij de bruidegom waren gemaakt, haastte ik mij weer naar Oudkarspel waar de bruid zich bijna in haar jurk zou gaan hijsen. Net op tijd! En wat een plaatje. Wauw!


Het moment van de first look was aangekomen. De vader van de bruid begeleide zijn prachtige dochter richting de achterkant van het huis, waar een nerveuze bruidegom met zijn rug naar haar toestond. '1, 2.... 3!' BAM! Emoties! Love it!


Voordat we richting de duinen reden om de fotoshoot te doen, had het bruidspaar nog een speciaal verzoekje. Of we even langs de brandweerkazerne wilde rijden waar Tobias vrijwilliger is. Natuurlijk! En wauw, daar stonden ze dan. Allemaal in uniform. Zo indrukwekkend. Nog even een foto'tje in de wagen en dan op naar Hargen aan Zee voor de fotoshoot!


Nadat we een heleboel mooie foto's maakten in de duinen bij Hargen aan Zee, reden we terug naar Oudkarspel voor een snelle lunch en was het wachten op de gasten.


Ik vond het zo geweldig om te zien dat bijna alle gasten lekker op de fiets aankwamen. Er was een heus parkeerterrein aangewezen voor de auto's, maar uiteindelijk waren de fietsen dik in de meerderheid!


De ceremonie was prachtig. Heel oprecht, heel emotioneel en de geloften van het bruidspaar raakten ie-der-een. Ik heb geen droog oog gezien, inclusief niet bij mezelf!


De receptie was drukbezocht en door de geweldige setting waande je je helemaal op een festival. Zo'n gemoedelijke en relaxte sfeer.


Het diner bestond uit een lopend buffet en was onwijs goed geregeld. Ook ik pakte een bordje mee!

De speeches van familie en vriendinnen waren hilarisch en lieten iedereen gieren van het lachen.


Het feest was de afsluiting van de dag. En hoe!

Er werden stukjes opgevoerd, hysterische plannen bedacht en geweldige dansmoves laten zien.

Wat een fantastische groep mensen heeft dit bruidspaar om zich heen!