Een regenachtige bruiloft in rotterdam


Soms is de kracht van liefde zo groot dat zelfs een regenachtige dag niet kan weerstaan. In Rotterdam vierden Niels en Sabrah een bruiloft die de grijze lucht oplichtte met hun stralende liefde!


Ik begon de dag bij het ouderlijk huis van de bruidegom waar de bruid zich klaarmaakte. Een gezellige boel met twee MUAH's die zorgden dat alles op rolletjes liep. Ik hield Buienradar nauwlettend in de gaten, maar zag al snel dat het waarschijnlijk een behoorlijk natte dag zou worden. Herkenbaar! Want op mijn eigen bruiloft regende het ook de hele dag, dus hiermee probeerde ik de bruid al gerust te stellen. Het komt sowieso goed en het wordt sowieso een prachtige dag!


Terwijl het kapsel van de bruid werd gedaan, maakte ik mij klaar om richting de bruidegom te gaan. Hij maakte zich klaar in zijn eigen huis en werd vergezelt door zijn vader en broer.


Toen ook deze foto's gemaakt waren, was het tijd voor het first look moment! Met een paraplu weliswaar, maar dat mocht de pret niet drukken. De bruidegom was volledig ondersteboven van zijn prachtige bruid. En dan snapte ik helemaal!


We besloten om de foto's te maken in het centrum van Rotterdam, maar door de hevige regen werd de haven helaas last-minute vervangen door de binnentuin van het stadhuis. Zeker geen teleurstelling! Een prachtig, karakteristiek gebouw met mooi licht gaven de perfecte setting voor de foto's. Helemaal blij mee!


De ceremonie vond plaats in een van de indrukwekkende zalen van het stadhuis. Prachtig! De BABS deed het superleuk en zorgden voor veel grappige momenten. Ook deelden het bruidspaar zelf nog een aantal mooie woorden waarbij wat emoties vrijkwamen. Heel mooi om te zien en ik vind het altijd onwijs knap dat bruidsparen dit maar even doen!


Na de ceremonie vertrokken we naar de feestlocatie net buiten het centrum. Hier werd de taart aangesneden, werden speeches gedaan door de zussen van de bruid en ging iedereen aan de borrel. De remmen konden los!