'we vieren op deze dag de liefde'


Dit waren de woorden van het bruidspaar toen zij mij over hun trouwplannen vertelden. De liefde vieren met alle mensen die zij lief hebben. Nieuw-Westert, gelegen in het schilderachtige Egmond-Binnen, diende als de perfecte locatie voor de bruiloft van Sharon en Tim. Omringd door de duinen en met een prachtige tuin bood deze locatie een romantische sfeer die hun liefde perfect weerspiegelde.


Tim en Sharon waren inmiddels voor de wet al een tijdje getrouwd, maar wilden heel graag nog een echte bruiloft vieren. Het ging hen er vooral om dat zij de liefde wilden vieren met hun dierbaren.


Voorafgaand aan de ceremonie was er een intiem diner met familie. Tijdens het diner werden liefdevolle speeches gegeven die recht uit het hart kwamen en zo oprecht waren. Deze speeches brachten heel wat tranen teweeg!


Wat het extra bijzonder maakte, was het gebaar van de bruid zelf. Sharon had met liefde en zorg handgeschreven kaartjes voor haar gasten gemaakt en deze tijdens het diner uitgedeeld. Deze kaartjes vormden een ontroerende manier om haar dankbaarheid te uiten voor de aanwezigheid van haar dierbaren op deze belangrijke dag.


Het hoogtepunt van Sharon en Tim's bruiloft was ongetwijfeld de betoverende ceremonie die plaatsvond tijdens het gouden uurtje. De warme, gouden tinten van de ondergaande zon creëerden een onvergetelijke ambiance voor de uitspreken van hun geloften. Ook hun kinderen Gwen en Jaimy kregen een belangrijke rol tijdens de ceremonie. Zo ondertekenden zij allebei een heuse trouwakte en mocht Gwen de ringen aan haar ouders geven. Zo mooi!


Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor een mooi feestje met een goede DJ! Na nog een te leuke speech van vriendinnen van de bruid ging iedereen lekker los op de dansvloer. Just the way I like it!