Waarom kiezen voor een buitenlandse bruiloft?

Ontdek de magie van trouwen in het buitenland!


Een bruiloft is een ultieme viering van de liefde en verbintenis. En steeds meer stellen kiezen ervoor om deze speciale dag te vieren met een onvergetelijke buitenlandse bruiloft! Maar waarom zouden jullie je trouwdag verplaatsen naar een locatie over de grens? Hier zijn een paar redenen waarom een buitenlandse bruiloft een geweldige keuze voor jullie zou kunnen zijn:


 1. Sprookjesachtige Setting: Stel je voor dat je elkaar het jawoord geeft met de azuurblauwe oceaan als achtergrond, omringd door weelderige tropische tuinen of met een adembenemend berglandschap op de achtergrond. Buitenlandse bestemmingen bieden een scala aan sprookjesachtige settingen die perfect zijn voor een romantische bruiloft.
 2. Intieme Ervaring: Voor paren die een intieme ceremonie willen, biedt een buitenlandse bruiloft de perfecte gelegenheid. Door te kiezen voor een kleinschalige bruiloft op een afgelegen locatie, kunnen jullie de dag delen met alleen degenen die het dichtst bij jullie staan, omringd door de natuurlijke schoonheid van de bestemming.
 3. Avontuurlijke Huwelijksreis: Waarom zou je je huwelijksreis niet meteen beginnen na de bruiloft? Door te trouwen op een exotische bestemming, kunnen jullie meteen genieten van een avontuurlijke huwelijksreis op de plek waar jullie elkaar het jawoord hebben gegeven. Van tropische eilanden tot historische steden, de wereld ligt aan jullie voeten!
 4. Minder Stress, Meer Plezier: In plaats van te worden overspoeld door de stress van het plannen van een traditionele bruiloft, kunnen jullie ontspannen en genieten van het proces met een bruiloft op een buitenlandse locatie. Veel resorts en trouwplanners bieden uitgebreide pakketten aan die alles regelen, van de ceremonie tot de receptie, waardoor jullie tijd kunnen besteden aan het creëren van kostbare herinneringen.
 5. Culturele Ervaring: Een buitenlandse bruiloft biedt de mogelijkheid om te trouwen in een omgeving doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Van traditionele ceremonies tot lokale gerechten en gebruiken, jullie kunnen een unieke en betekenisvolle ervaring creëren die jullie en jullie gasten voor altijd zullen koesteren.


Kortom, een buitenlandse bruiloft biedt de perfecte gelegenheid om jullie liefde te vieren op een betoverende locatie, omringd door de natuurlijke schoonheid en cultuur van een andere bestemming. Waar jullie ook voor kiezen, een bruiloft in het buitenland belooft een onvergetelijke ervaring te worden die jullie je leven lang zullen koesteren.

elopementshoot-germany-elopetogermany-castlewedding
destinationweddingphotographer-elopetogermany-germany-burgeltz-married-engaged-elopement
bridalcouple-weddingphotographer-europeanwedding-castlewedding

Hi! Ik ben Nikita


Ik ben 34 jaar oud en samen met mijn man woon ik in Heiloo (Noord-Holland). Ik ben een gepassioneerde trouwfotograaf met een 'moody' en warme stijl en het is mijn doel om jullie liefdesverhaal te vertellen door middel van prachtige foto's die de emoties en sfeer van jullie mooie dag zullen weerspiegelen.


Als trouwfotograaf in het buitenland merk ik dat ik altijd in een hele andere energie zit. De creativiteit stroomt meer en ik raak veel sneller geïnspireerd! Ik hou er ook van om intieme momenten vast te leggen. Denk hierbij aan kleine aanrakingen en liefdevolle blikken tussen jullie en eventuele andere gasten.


Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen, zodat ik de meest authentieke en spontane momenten kan vastleggen. En vertrouw mij maar als ik zeg dat ik in deze missie nog nooit gefaald heb! Het is natuurlijk ook heel fijn om een Nederlands sprekende trouwfotograaf bij je te hebben, zodat het al veel sneller vertrouwd zal voelen.


Ik kan niet wachten om jullie verhaal vast te leggen op een prachtige, inspirerende locatie en hier een tastbare herinnering van te maken die jullie voor altijd zullen koesteren.


nikitavanderhaven-elopementphotographer-destinationweddingphotographer-weddingphotographer

Trouwfotografie in het buitenland


Wat ik jullie kan bieden:


 • Een kennismakingsgesprek en laatste puntjes op de i gesprek;
 • Minimaal 6 tot maximaal 12 uur aaneengesloten fotografie per dag met een maximum van 2 dagen achter elkaar;
 • Eventueel hulp bij de planning en het uitkiezen van shootlocaties;
 • Binnen een week een sneak preview met de eerste bewerkte beelden;
 • Binnen 8 weken alle bewerkte beelden in een beveiligde online gallery;
 • Alle beelden in hoge resolutie en zonder watermerk;
 • Een jaar lang toegang tot de online gallery;
 • 20x20 fotoalbum met 20 spreads (upgraden is mogelijk);
 • Mogelijkheid om een coupleshoot in de omgeving van de trouwlocatie of in Nederland bij te boeken.

John Smith


VIDEOGRAPHER


Known for his attention to detail and ability to create visually stunning compositions, Bella has worked on a wide range of projects, including weddings, music videos, corporate events, and short films. Her versatile skill set allows her to adapt to various environments and effectively collaborate with clients to bring their visions to life.

Bella Roswald


VIDEOGRAPHER


Known for his attention to detail and ability to create visually stunning compositions, Bella has worked on a wide range of projects, including weddings, music videos, corporate events, and short films. Her versatile skill set allows her to adapt to various environments and effectively collaborate with clients to bring their visions to life.


het is niet alleen een fotoshoot

Het is een ervaringAls jullie mij als fotograaf boeken, dan boeken jullie een ervaring.


Het gaat niet alleen om het vastleggen van momenten - het gaat om het creëren van tijdloze herinneringen.. Stel je dit eens voor: jullie twee, te midden van de adembenemende achtergrond van majestueuze bergen en het omringd door prachtige herfstkleuren. De frisse berglucht is al voelbaar als de zon langzaam begint te zakken. Knus staan jullie tegen elkaar aan en houden jullie elkaar warm, terwijl jullie de magische oranje lucht steeds meer roze zien kleuren.


Ik focus mijn lens niet alleen maar op de foto; ik dompel mezelf onder in jullie verhaal en word deel van het avontuur dat jullie aangaan.


Jullie wisselen je geloften uit, met de bergen als getuigen en met mijn camera zal ik vervolgens elke emotie vastleggen - de vreugde, de tederheid en de pure, ongefilterde liefde die tussen jullie stroomt.


Dus, lieve avonturiers, als jullie op zoek zijn naar meer dan alleen foto's, laten we dan samen iets buitengewoons creëren! 


Jullie foto's zullen niet slechts een momentopname zijn, maar een hoofdstuk in jullie grote liefdesverhaal.


Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!


Liefs!

their adventures

Lees hier over de geweldige avonturen die deze prachtige stellen hebben beleefd & get inspired!

 

 

 

Menno & Sheila

Edinburgh, Schotland

Victor & Lisanne

Burg Eltz, Duitsland

MAthijs & Freya

Isle of Skye, Schotland

elopetoscotland-elopementphotographer-destinationwedding-elopement-isleofskye-scotland

Are you ready for a magical adventure?