the Arbroath Cliffs: an adventurous coupleshoot


Bij de majestueuze Arbroath Cliffs ontmoetten wij het prachtige stel, Bruce en Jill. Terwijl de zon aan het begin van de middag erg aanwezig was, brachten flarden van wolken uiteindelijk gelukkig de perfecte sfeer voor de foto's. De Arbroath Cliffs zijn gelegen aan de Schotse oostkust en dienden als het perfecte decor voor de shoot. Af en toe moesten we alleen wel even uitkijken dat we niet te dicht langs te rand stonden!


Voor Bruce en Jill was de coupleshoot niet alleen een kans om prachtige foto's te maken, maar ook een gelegenheid om te oefenen voor hun aanstaande bruiloft in augustus. Hoewel ze nog nooit eerder voor de camera hadden gestaan, straalden ze van geluk terwijl ze samen plezier maakten en genoten van de prachtige omgeving. Soms werden ze misschien iets te enthousiast, zelfs tot aan de rand van de kliffen, maar hun liefde en vastberadenheid om elke seconde samen te koesteren, maakten elke foto perfect.


Na een avontuurlijke uurtje op de kliffen namen Bruce en Jill ons mee naar hun woonplaats, Arbirlot. Hier wachtte een magische verrassing: een betoverende waterval die als achtergrond diende voor meer adembenemende foto's!

En als kers op de taart namen Bruce en Jill ons mee naar hun pasgebouwde huis, gelegen bovenop een berg met een panoramisch uitzicht over het hele dorp en de waterval.


Na deze shoot weet ik zeker dat deze twee lovebirds een geweldig mooie dag in augustus tegemoet zullen gaan. Aan liefde zal het in ieder geval niet ontbreken en aan lol waarschijnlijk ook niet!