A COZY CAMPFIRE COUPLEsHOOT


In de betoverende regio van Aberdeenshire, Schotland, staat een prachtig decor voor een onvergetelijke coupleshoot. Denk aan een sfeervolle cottage, omringd door de rust van de natuur, waar twee geliefden, Alex en Gregor, de warmte van het kampvuur delen, de zoetheid van marshmallows proeven en uiteindelijk het schitterende uitzicht op het loch bewonderen, terwijl ze genieten van een lekker kopje thee.


De coupleshoot begint met een warm, knisperend kampvuur. Alex en Gregor nestelen zich op de stoelen, dicht bij het vuur, terwijl de geur van brandend hout de lucht vult. Voor Alex is het een bijzondere ervaring, want ze proeft marshmallows voor de allereerste keer!


Na een aantal heerlijke marshmallows bij het kampvuur, besluiten Alex en Gregor om een wandeling te maken door landgoed rondom de cottage. Naast de roodborstjes en musjes, kropen er ook ontelbaar veel padden over de paden. De paddentrek was duidelijk weer begonnen! Gelukkig konden Alex en Gregor de lol hier wel van inzien en werd het een soort spelletje om alle padden te ontwijken.


Terug in de cottage brandt het houtvuurtje al lekker en kruipen Alex en Gregor op het bankje aan het raam, terwijl ze genieten van een rustgevend kopje thee. Door de kleine raampjes kijken ze uit op het kalme water van het loch, glinsterend in het zonlicht.


De coupleshoot met Alex en Gregor in de cottage in Aberdeenshire was precies wat je verwacht als je aan Schotland denkt. Van het knapperende kampvuur tot de betoverende wandeling door het bos en het rustgevende uitzicht op het loch.


Alles klopte en alles was perfect.