'Wij hebben een zwangerschapsshoot gedaan bij Nikita. We voelden ons meteen op ons gemak, en hebben daardoor onwijs genoten van de avond. Nikita is gezellig en heel kundig, denkt met je mee en heeft goede tips. Voor ons was dit de eerste keer maar dat kun je niet zien! Wauw, wat zijn de beelden mooi geworden!! Een aanrader!'

Kristine

'Als verrassing voor mijn vrouw een zwangerschaps shoot bij Nikita geboekt. Van het idee alleen werd ik al opgelaten echter vanaf de eerste seconde is het super relaxt en gezellig met Nikita. Ze weet mooie locaties en begeleid je in de poses. Daarnaast bracht ze onverwacht ook haar drone mee waarmee ze super gave plaatjes heeft geschoten.
Een aanrader dus!'

Wouter

'We hadden laatst voor de 4de keer een fotoshoot bij Nikita geboekt. Ze stelt je meteen op gemak en maakt mooie foto's. Het is altijd heel moeilijk kiezen welke je foto's je wilt hebben. Meestal kiezen we ze allemaal. We zijn haar dankbaar voor de mooie herinneringen die ze vastlegt voor ons.'

Lisanne

A great adventure is about to begin..

VOORDAT DE SHOOT BEGINT..


.. plannen we eerst een datum en een tijdstip. Het liefst 1,5 uur voor zonsondergang of vroeg in de ochtend. Zo voorkomen we dat het licht te fel is.


Ook kiezen we samen een mooie locatie uit in de natuur. Strand, duinen, bos. Ik denk graag met jullie mee!


Ongeveer een week voor de shoot ontvangen jullie nog een mailtje van mij. Niet alleen ter herinnering, maar ook om nog de laatste informatie door te geven.


TIJDENS DE zwangerschapsSHOOT..


.. zorg ik allereerst dat jullie op je gemak zijn. Ik kan veel in Photoshop, maar ongemakkelijkheid weghalen is toch echt onmogelijk!


Inmiddels heb ik al zoveel gezinnen en stellen mogen fotograferen dat ik met trots kan zeggen dat het altijd is goed gekomen en de shoot altijd wordt afgesloten met een lach.


Tijdens de shoot geef ik jullie af en toe een opdrachtje en stuur ik aan waar nodig.


NA DE SHOOT..


..sla ik jullie mooie beelden natuurlijk goed op! En krijgen jullie binnen twee weken een mail van mij met de link naar jullie eigen online gallery. Jullie mogen dan zelf jullie favoriete foto's gaan uitkiezen.


Hieronder heb ik nog een lijstje gemaakt met 'veelgestelde vragen'. Maar mocht jouw vraag hier niet bij staan, stuur mij dan gerust een mailtje!


Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsshoot boeken?

De zwangerschapsshoot kun je al boeken als je weet dat je zwanger bent en alles goed is.

Vervolgens kijken we naar een datum waarop jij tussen 32 en 35 weken zwanger bent, zodat je een prachtige buik hebt voor de foto's.

Op welke locatie kan onze shoot plaatsvinden?

Ik kom zelf uit Heiloo (NH) en ken dus heel veel mooie plekjes in deze omgeving. Zo shoot ik vaak in Egmond aan Zee, Castricum aan Zee, Schoorl en Hargen aan Zee. Ik probeer mijn reistijd naar een shootlocatie wel te beperken tot max een half uur.

Wat doen we bij slecht weer?

Bij bewolking gaat de shoot gewoon door. I love bewolking! Maar als het echt uit de lucht stort, dan verplaatsen we de shoot uiteraard (in overleg) naar een andere datum.

Wanneer zijn onze foto's klaar?

Binnen twee weken ontvangen jullie van mij een mail met link naar jullie eigen online gallery met daarin alle bewerkte foto's. Jullie mogen vervolgens zelf jullie 20 favoriete foto's uitkiezen.

Wat trekken we aan?!

Ik wil jullie vragen om je in rustige, aardse tinten te kleden. Printjes mogen, maar liever niet allemaal een verschillende print. Dit oogt erg onrustig op de foto. Vermijd grote logo's, drukke prints en felle kleuren. Deze werken niet lekker samen met mijn bewerking.

Ik heb eventueel ook nog een paar jurken te leen!

Op welke dagen ben jij beschikbaar?

Indien mijn agenda het toelaat ben ik beschikbaar van donderdag t/m zaterdag.

Hoe werkt het met betalen?

Als jullie de shoot willen boeken, breng ik € 100,- in rekening. Het restant van € 199.- breng ik na de shoot in rekening. Jullie ontvangen voor beide bedragen een factuur per mail.

Gebruik jij onze foto's online?

Na de shoot vraag ik altijd per mail om jullie toestemming als ik foto's wil gaan delen. Het helpt mijn bedrijf natuurlijk wel enorm als ik steeds nieuwe beelden kan laten zien aan potentiële nieuwe klanten, maar voel je absoluut niet bezwaard om nee te zeggen!

Contact

Vul hieronder jullie gegevens in en ik neem binnen 48 uur contact op!