Ik ben zo benieuwd naar het aanzoek!

Hoe nerveus was hij of zij tijdens het vragen van de allerbelangrijkste vraag OOIT!?

En hoe reageerde de ander? Waren er tranen!?


Tijdens het kennismakingsgesprek ga ik jullie natuurlijk het hemd van het lijf vragen.

Ik vind het namelijk erg leuk om jullie persoonlijk te leren kennen.


Uiteraard wil ik ook weten hoe jullie grote dag eruit gaat zien! Misschien hebben jullie alles al bedacht, maar het kan ook prima zo zijn dat ik als fotograaf het eerste ben op jullie lijstje. Snap ik natuurlijk helemaal, haha!


Waar gaan jullie trouwen? In Nederland of over de grens? Hoeveel mensen komen er? Spreken jullie geloften uit naar elkaar of laten jullie dat gedeelte lekker over aan de BABS?


Je leest het al. Ja, ik wil echt ALLES weten!


Ik denk graag met jullie mee en kan jullie wellicht nog wat namen van leveranciers doorgeven als jullie hier nog naar op zoek zijn. Inmiddels heb ik namelijk al een redelijk lijstje opgebouwd!Wie hobbelt er de hele dag met een camera achter jullie aan?


Even in het kort wat over mijzelf!


Things I love:

Schotland, de herfst en winter, kaarslicht, zonsondergangen, chocolade, bergen, het strand, honden, droge humor, horrorfilms, geurkaarsen, mist en kastelen.


In oktober 2021 trouwde ik zelf met mijn man Onno. Ik weet dus wat er allemaal op je afkomt tijdens het organiseren van een bruiloft. ZOVEEL!


Tijdens onze eigen bruiloft regende het vrijwel de hele dag, maar jeetje.. wat was het mooi! Zo knus en precies de sfeer waar ik zo van houd. Natuurlijk heb je het weer niet voor het uitkiezen op jullie bruiloft, maar weet dat alle weertypes zo hun charmes hebben.


Ik laat jullie je op je gemak voelen, neem de spanning en zenuwen hopelijk een beetje weg, en zorg dat jullie vooral genieten van elkaar en deze bijzondere dag!

nikitavanderhaven-trouwfotograaf-fotografieretreats-schotland

“'Nikita is echt een geweldige fotograaf! Ze heeft onze trouwdag vastgelegd en het was heel prettig om haar om ons heen te hebben. Ze had van te voren goed uitgezocht waar we de fotoshoots konden doen. Het eindresultaat is echt geweldig, we zijn heel blij met de foto’s. Daarnaast kregen we super snel een preview van de foto’s en de gehele set kwam ook spoedig daarna. Ik zou iedereen Nikita aanraden want de foto’s zijn geweldig en ze is heel leuk om mee samen te werken. Bedankt Nikita!'”

01 / 18

Kennismaking


Om te zien of we wel met elkaar matchen, plannen we eerst een kennismakingsgesprek bij mij thuis of via een Zoom call.

Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.


Als de klik er is en jullie mij er ook graag als fotograaf bij willen hebben, stel ik een offerte op.

Jullie datum staat pas definitief vast nadat de aanbetaling van 30% is voldaan.


We hebben voornamelijk contact via de mail, maar jullie kunnen mij tussendoor ook gewoon via Whatsapp bereiken.

“Afgelopen zomer heeft Nikita onze bruiloft gefotografeerd, en hier zijn we ontzetten blij mee! Vanaf het kennismakingsgesprek was er al meteen een klik, en toen hebben we besloten dat Nikita de hele dag zou komen vastleggen. Dit was niet alleen heel gezellig, maar heeft ons ook prachtige foto's opgeleverd van momenten waar wij niet eens van wisten dat dit leuk was om vast te leggen. Ondanks dat wij niet graag voor de camera staan, voelden we ons tijdens de shoot helemaal op ons gemak.

Bedankt Nikita! ♥♥♥”

01 / 29

Pre-weddingshoot


Een fotoshoot met z'n tweetjes,

op een locatie naar keuze

Jullie kunnen zo alvast aan mij wennen als fotograaf, maar ervaren ook meteen hoe het is om gefotografeerd te worden.


Boeken jullie mij voor zowel de pre-weddingshoot als voor jullie bruiloft?

Dan krijgen jullie € 100,- korting op de pre-weddingshoot!


Tip: jullie zouden deze foto's kunnen gebruiken voor de save the date of zelfs de uitnodiging!

trouwfotograaf-bruiloft-verloofd-bruidsfotograaf-elopement

“'We hebben de foto's echt met een lach op ons gezicht bekeken!'”

Foto: Jiwa Stories

Post-weddingshootJullie zijn getrouwd in Nederland, maar willen ook nog zo graag foto's in jullie trouwkleding op huwelijksreis. Dat kan!

Ik kan het zelfs nog mooier vertellen. Wij deden het ook!

Onze huwelijksreis ging, hoe kan het ook anders, naar Schotland!

En in een aparte koffer stopten we onze trouwkleding. We hebben daar de meest fantastische foto's laten maken.


Zo blij dat we dit gedaan hebben!


Hebben jullie dus een favoriet land waar jullie naartoe gaan op huwelijksreis of willen jullie gewoon nog eens jullie prachtige trouwkleding aan op die geweldige, buitenlandse locatie? Boek dan een post-weddingshoot!


Al het geregel is achter de rug, de ringen zitten muurvast om jullie vingers en de spanningen zijn verdwenen.


Ik spreek uit ervaring en kan dus zeggen dat dit zo de moeite waard is!


Laat mij tijdens het kennismakinggesprek weten wat jullie plannen zijn en ik kijk samen met jullie naar de mogelijkheden.

“Wauw wauw wauw! Wat heb jij onze dag mooi vastgelegd.”

01 / 32

Investering


Als ik jullie allermooiste dag mag vereeuwigen op beeld, investeren jullie

minimaal € 1.399,- incl. BTW en reiskosten voor 6 uur fotografie.

Voor ieder extra uur komt hier € 150,- incl. BTW bij.


Nadat ik jullie foto's via de online gallery heb toegezonden, zal ik jullie informeren over het aanschaffen van een trouwalbum. Dit is geen verplichting, maar uiteraard wel een prachtige, tastbare aanvulling!


Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we hoeveel uur fotografie bij jullie dag past en geef ik ook aan wat jullie voor deze prijs mogen verwachten.


Jullie datum staat vast nadat de aanbetaling van 30% is voldaan.


Gaan jullie trouwen in het buitenland?

Ge-wel-dig! Er staan nog een aantal landen heel hoog op mijn lijstje:

 • Schotland
 • Engeland
 • Duitsland
 • België
 • Noorwegen
 • Italië (Dolomieten)
 • Zwitserland
 • Oostenrijk
 • Kroatië
 • Frankrijk
 • Portugal


In het kennismakingsgesprek bespreken we jullie plannen en aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat.


Zijn wij een match? Let's find out!

Vul dan onderstaand formulier in en dan plannen we snel een kennismakingsgesprek in!