Style Guide Loveshoot


Kleuren


Kleuren van kleding zijn erg belangrijk voor de foto's. Zachte aarde tinten matchen goed op vrijwel iedere locatie. Felle kleuren zorgen ervoor dat de aandacht meer uitgaat naar de kleding dan naar jullie zelf. Zonde! Kleuren van kleding kunnen voor een mooie, warme sfeer in de foto zorgen. That's what we want! Hieronder heb ik een aantal kleuren geselecteerd die het goed doen op foto's.

PrintjesOnwijs leuk kunnen ze zijn op kledingstukken.

Vergeet alleen niet dat het ook snel een drukke/chaotische uitstraling kan geven op de foto. Daarom geef ik hieronder een aantal tips en laat ik je ook wat voorbeelden zien, zodat je ziet hoe je printjes het beste kunt combineren.


  • Draag niet allebei een printje. Bijvoorbeeld: De vrouw heeft een mooie jurk met bloemetjes aan, dan kan de partner beter een mooi overhemd, trui of t-shirt in een egale kleur aantrekken.


  • Kies voor een rustig printje. Bijvoorbeeld: ruitjes, vierkantjes, of kleine bloemetjes. Vermijd grote logo en teksten, want dit kan teveel afleiden van jullie en dat willen we niet.


verliefd-loveshoot-coupleshoot-kussen

Extra'sUiteraard staat het jullie vrij om wat extra's mee te nemen naar de shoot. Dit kunnen accessoires zijn zoals een hoed, muts, sjaal oid. maar het kan ook iets groters zijn zoals een instrument. Als één van jullie gitaar speelt is dat bijvoorbeeld heel leuk om mee te nemen.

Maar het kan bijvoorbeeld ook een huisdier zijn, zoals jullie lieve hond!

coupleshoot-loveshoot-motor-hargenaanzee