Over mij

Hier ben ik dan!

Mijn naam is Nikita, 32 jaar en getrouwd met Onno.

Hier volgt een opsomming van dingetjes waar ik van houd: bewolking, mist, herfst, geur van regen na een warme dag, chocolade, thee, geurkaarsen, edelstenen, horrorfilms, roadtrips, bergen, strand, bos, duinen, droge humor, honden, wandelen. Ik vergeet vast nog wel wat hoor!

Schotland heeft al jaren een speciaal plekje in mijn hart. We proberen om minstens 1 keer per jaar heen te gaan en het voelt iedere keer weer als thuiskomen. De mensen, de natuur en de sfeer is zo magisch! In 2019 vroeg Onno mij hier zelfs ten huwelijk onderaan een waterval, dus toen kon Schotland natuurlijk helemaal niet meer stuk voor mij!

In 2021 trouwden we en uiteraard gingen we ook op huwelijksreis naar Schotland! We namen onze trouwkleding zelfs mee en boekten Sunnie van Jiwa Stories voor een postweddingshoot op Isle of Skye en in het Glencoe gebied. We zijn hier zo blij mee! Sindsdien weet ik ook dat ik dit soort foto's van verliefde, verloofde of getrouwde stellen wil maken. Deze beelden zijn zo waardevol!

Met alle liefde en passie fotografeer ik de meest avontuurlijke stellen op een spontane en relaxte manier. De manier waarop jullie naar elkaar kijken, om elkaar moeten lachen en hoe jullie elkaar vasthouden vind ik geweldig om vast te leggen!

Wanneer mag ik met jullie mee op avontuur?

Liefs, Nikita


NikitavanderHaven-Postweddingshoot-Schotland-FotograafSchotland-Elopementshoot

Photos: Jiwa Stories

01 / 11

Klaar om een fotoshoot te boeken?

Vul hieronder jouw gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op!