Lovestories in Scotland

Sunnie & John


Deze twee lieve mensen reisden met ons mee tijdens onze huwelijksreis. We hadden Sunnie gevraagd of ze onze postweddingshoot wilde fotograferen. Natuurlijk wilde ze dat! We hebben echt een superleuke tijd gehad met elkaar. Heerlijk gegeten, veel gekletst en onwijs gelachen! We zagen elkaar daar voor het eerst in real life, maar het leek echt alsof we elkaar al jaren kenden!


Tijdens onze tweede shoot vertelden ze ons dat Sunnie zwanger was!! Dus ik wilde natuurlijk ook een paar foto's van hen maken. Wat een verrassing! Inmiddels zijn zij de trotse ouders van hun schattige zoontje Kai en plannen we stiekem nog een Schots avontuur met z'n vijven. Wanneer het gaat gebeuren? Dat weten we nog niet, maar het gaat zeker weer gebeuren! 


Zijn jullie ook geïnteresseerd in een fotoshoot in Schotland?

Klik dan op onderstaande button voor meer informatie!

01 / 07

Charles & Jessica


 Ik ontmoette dit lieve, Amerikaanse koppel via Facebook. Ik ontving een privé berichtje van Charles. Hij en zijn vrouw Jessica gingen in april naar Schotland en wilden hiervan graag een mooie, blijvende herinnering mee terugnemen naar de U.S.A.


Tijdens de shoot hebben we zo gelachen, omdat ik steeds terugviel in het Nederlands en er een soort mengelmoes ontstond: Denglish! Haha, het was echt hilarisch! Juist omdat ik zo enthousiast was, werd het eigenlijk alleen maar erger en lagen we helemaal in een deuk.


Ik heb onwijs veel mooie beelden van hen kunnen maken bij The Quiraing tijdens zonsondergang! Het was er heerlijk rustig en zo mooi. Echt magisch!


Zijn jullie ook geïnteresseerd in een fotoshoot in Schotland?

Klik dan op onderstaande button voor meer informatie!

01 / 11