Herfst Mini's

Een kleine investering met grote impact

Ik vind het zo belangrijk dat ieder gezin en ieder koppel mooie foto's in hun bezit heeft. In de huidige tijd kost alles al zoveel dat foto's laten maken al snel achterwege wordt gelaten. 'Dat hebben we toch niet nodig!' Maar is dat ook echt zo? Hebben jullie niet juist die foto's nodig die jullie doen terugdenken aan dat fijne moment met elkaar? Ik denk het wel!

Investering

139 euro

- 2 tot 6 personen (uit hetzelfde huishouden)
- 25 minuten fotografie
- Bergerbos (Bergen, NH)
- 5 bewerkte beelden naar keuze
- extra foto's kosten € 8,50 per stuk

LET'S CREATE MEMORIES

Werkwijze


TijdSlot

Jullie boeken hieronder een tijdslot. Pas nadat jullie van mij een bevestiging in de mail hebben ontvangen en de aanbetaling van € 39 is voldaan, staat het plekje vast. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.


Op de dag van de shoot zorgen jullie dat jullie 5 minuten van tevoren aanwezig zijn op de locatie, zodat alles goed kan doorstromen. Zijn jullie te laat, dan gaat dit helaas van jullie shoot tijd af.


Locatie

De shoot vindt plaats in het Bergerbos. Jullie kunnen de auto gratis parkeren tegenover Duinvermaak (Breelaan 132, Bergen NH). Als jullie mij niet meteen kunnen zien, wacht dan even bij de ingang van het bosgebied. Dan kom ik jullie daar ophalen.


KLEDING

Aangezien het herfst is, is het mooi om de kleding hier ook op aan te passen. Denk dus aan bruin, beige, donkergroen en roest. Twijfel je over de kleurencombinaties? Stuur dan even een foto naar nikitavdhaven@outlook.com.


Weer

Slecht weer? Dan wordt de shoot naar zondag 5 of 12 november verplaatst. Jullie worden hier dan uiterlijk 3 november om 20.00 uur per mail van op de hoogte gebracht.


Levertijd

Jullie foto's worden binnen 2 weken aangeleverd in een beveiligde online gallery. Instructies en de link naar de gallery ontvangen jullie per mail.


Foto's uitkiezen

Uit deze gallery mogen jullie vervolgens 5 (of meer) favoriete foto's zelf uitkiezen.

Voor iedere extra foto breng ik € 8,50 in rekening.