EMBRACE THE SCOTTISH GLOW


Een reis die je zal onderdompelen in de magie van Schotland en tegelijkertijd de rust en kalmte zal bieden waar je waarschijnlijk al een tijdje naar verlangt.


We bevinden ons te midden van uitgestrekte groene valleien, ruige bergketens en mysterieuze lochs, die allemaal een gevoel van verwondering en sereniteit oproepen. Het is alsof je een andere wereld betreedt, ver weg van de drukte van het dagelijks leven. Welkom in Schotland!


Naast de geplande activiteiten is er voldoende vrije tijd ingepland voor persoonlijke reflectie en ontspanning. Dit kun je doen door middel van een wandeling in stilte door het landgoed, maar je kunt bijvoorbeeld ook lekker een boek gaan lezen in de knusse huiskamer van de lodge.


Dit retreat is er om je te laten ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Laat je zorgen achter je en laat je meevoeren door de schoonheid van deze buitengewone plek.

Hoe ziet het retreat eruit?

De lodge

Dit is toch een sprookje op zich?! Deze prachtige lodge met eigen landgoed hebben wij gedurende het retreat compleet voor onszelf! En dit is nog niet alles. Er is een heus team aanwezig dat voor ons de meest heerlijke maaltijden zal bereiden met uiteraard de beste, lokale producten. Net wat wij nodig zullen hebben na een dag door te hebben gebracht in de Schotse bergen!

Wat jij krijgt


✔ 4 overnachtingen in een fantastische lodge

✔ vervoer tijdens het gehele retreat

✔ eten en drinken tijdens het gehele retreat (excl. alcoholische dranken)

✔ retour vliegticket van Amsterdam naar Inverness

✔ portretfoto's van jezelf (twv € 299)

✔ activiteiten

INVESTERING

1 termijn


€ 2.197

incl. btw

4 TERMIJNEN


€553

incl. btw

8 termijnen


€ 277

incl. btw

BEN JIJ OOK ZO ENTHOUSIAST?!


Vul dan snel jouw gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op