WIL JIJ OOK MEE?


Helaas voor jou zit deze editie al vol, maar in 2024 organiseer ik de derde editie van Gloaming Retreats!


Vul daarom hier jouw gegevens en motivatie in en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht.

Ervaringen

In maart ben ik meegegaan voor de allereerste editie van Gloaming. Wat was het ontzettend goed geregeld en wat heb ik ontzettend genoten!

Een prachtige shoot in Edinburgh en een toffe workshop storytelling van een Schotse fotografe. Daarnaast hebben we ook wat sightseeing gedaan. Een fijne balans in het retreat.

Nikita heeft ook erg veel rekening gehouden met mij ivm mijn zwangerschap. Ik voelde me erg op mijn gemak en hebben veel lol gehad samen.

Ik raad het iedereen aan om mee te gaan!

Gemmy
Ga mee naar de Schotse Hooglanden!


Betekenis retraite: periode van afzondering en bezinning.


Ik neem je graag mee naar Schotland om niet alleen absurd vet portfolio materiaal te schieten, maar ook om even tot jezelf te komen. Je bent in een prachtige, inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Gelijkgestemden die precies weten wat jij doormaakt als ondernemer. De hoogtepunten, maar ook zeker de dieptepunten.


Ik merk bij mezelf dat ik in grotere groepen dichtklap en op de achtergrond verdwijn. Zo kom ik niet uiting en dat betekent ook dat mijn creativiteit niet tot uiting komt. Ik wil dat iedereen zich op haar gemak voelt en dat er ruimte voor elkaar wordt gemaakt. Geen geduw, geen tijdsnood en geen scheve gezichten.


Daarom heb ik ervoor gekozen maar 5 vrouwen mee te nemen het retreat. Niet alleen zodat er genoeg ruimte is voor iedereen om mooie beelden te maken, maar ook om zo nader tot elkaar te komen. Je zult je in een kleiner gezelschap makkelijker openstellen en je sneller op je gemak voelen.

Communicate


Tijdens het retreat gaan we niet alleen onwijs vette beelden maken, maar gaan we ook de diepte in met elkaar. Waar loop je tegenaan? Wat vind jij het meest lastige deel aan jouw vak? En wat vind je juist het allermooiste om te doen? We bespreken alles met elkaar, in een vertrouwde omgeving. Hier wordt niet geoordeeld. Gooi alles eruit en ontvang mooie feedback en motiverende woorden terug van jouw collega's.

Connect


Omdat we in zo'n intieme setting met elkaar op pad gaan, ontstaat er al snel een band. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook zeker op persoonlijk gebied. Je zult herkenning vinden in elkaars verhalen en helemaal jezelf kunnen zijn. Hoe fijn is het dat iemand eindelijk eens begrijpt waarom jij er soms even helemaal doorheen zit? En waarom jij jouw problemen gewoon soms even niet met een vriendin of partner kunt bespreken? Deze groep begrijpt jou en kent jouw diepte- en hoogtepunten maar al te goed.

Conquer


Samen gaan we de meest vette beelden creëren op de allermooiste locaties in Schotland! De ruige natuur en wisselvallige weersomstandigheden zullen er altijd voor zorgen dat we verrast worden. We zorgen dat iedereen genoeg ruimte krijgt om haar creativiteit kwijt te kunnen en gunnen je genoeg tijd om jouw droombeelden te maken. Zie ik dat je er wat verloren bij staat, dan schiet ik je te hulp. Misschien durf je jouw spot even niet te claimen of is de inspiratie even helemaal weg? We'll figure it out!

Het programma

Dag 1

De eerste dag bestaat vooral uit de vlucht, autoreis naar de accommodatie (zie foto) en even acclimatiseren.

Als je het fijn vindt, kun je ook een stukje gaan wandelen. Er is namelijk een prachtig wandelgebied vlak voor ons huis!

Wat jij krijgt


✔ 4 overnachtingen in een prachtig huis

✔ vervoer tijdens het gehele retreat

✔ eten en drinken tijdens het gehele retreat (excl. alcoholische dranken)

✔ 3 te gekke portfolioshoots

✔ MUAH voor de portrait- en elopementshoot

✔ een dagtour over het eiland met een local

✔ behind the scene beelden van jezelf

✔ portretfoto's van jezelf

✔ gezellige avondjes bij de openhaard

✔ sd-kaartjes vol met geweldige beelden

✔ en een hoofd vol met geweldige herinneringen


InVESTERING

1 termijn


€ 1.999

ex btw

2 TERMIJNEN


€1.000

ex btw

4 termijnen


€ 500

ex btw