'Nikita is een fijne fotograaf. Ze heeft een mooie rustige manier van fotograferen, dit zie je ook terug op de foto’s. Precies wat wij ook wilden. Wij gingen met ons gezin (2 kleine kinderen) op de foto en ze stelde ons meteen op ons gemak. De foto’s zijn erg mooi geworden en zijn Nikita erg dankbaar!!'

Tessa

'Super mooie gezinsshoot door Nikita gemaakt op het strand. Ze maakte er voor ons een leuke gezellig tijd van met dus een super resultaat. Foto's kwam snel beschikbaar online en we hebben het volledige contact als zeer prettig ervaren.'

Jeroen

'Onlangs een fotoshoot gedaan bij Nikita met ons gezin. Nikita bracht ons naar een prachtige locatie. De sfeer was ongedwongen waardoor de kinderen lekker hun gang mochten gaan. Dit heeft niet alleen geresulteerd in prachtige spontane foto's maar ook in een hele leuke ervaring voor ons. We hebben er van genoten en iedere keer als ik de foto's bekijk denk ik weer terug aan dit heerlijke moment met ons gezin. Heel erg bedankt Nikita, je bent een topper!'

Michelle

Even een momentje met elkaar..

Voordat de gezinsshoot begint..


.. plannen we eerst een datum en een tijdstip. Het liefst 1,5 uur voor zonsondergang of vroeg in de ochtend. Zo voorkomen we dat het licht te fel is.


Ook kiezen we samen een mooie locatie uit in de natuur. Strand, duinen, bos. Ik denk graag met jullie mee!


Ongeveer een week voor de shoot ontvangen jullie nog een mailtje van mij. Niet alleen ter herinnering, maar ook om nog de laatste informatie door te geven.
Tijdens de shoot..


.. zorg ik allereerst dat jullie op je gemak zijn. Ik kan veel in Photoshop, maar ongemakkelijkheid weghalen is toch echt onmogelijk!


Tijdens de shoot geef ik jullie af en toe een opdrachtje, maar een knuffelsessie sla ik ook zeker niet over!


Ik ga mee in jullie flow en stuur aan waar nodig, zodat het een fijne, relaxte ervaring zal zijn voor iedereen.


Inmiddels heb ik al zoveel gezinnen mogen fotograferen dat ik met trots kan zeggen dat het altijd is goed gekomen en de shoot altijd wordt afgesloten met een lach.
Na de shoot..


..sla ik jullie mooie beelden natuurlijk goed op! En krijgen jullie binnen twee weken een mail van mij met de link naar jullie eigen online gallery. Jullie mogen dan zelf jullie favoriete foto's gaan uitkiezen.


Hieronder heb ik nog een lijstje gemaakt met 'veelgestelde vragen'. Maar mocht jouw vraag hier niet bij staan, stuur mij dan gerust een mailtje!
Veelgestelde vragen

Wat trekken we aan?!

Ik wil jullie vragen om je in rustige, aardse tinten te kleden. Printjes mogen, maar liever niet allemaal een verschillende print. Dit oogt erg onrustig op de foto. Vermijd grote logo's, drukke prints en felle kleuren. Deze werken niet lekker samen met mijn bewerking.

Op welke dagen ben jij beschikbaar?

Indien mijn agenda het toelaat ben ik beschikbaar van donderdag t/m zaterdag.

Hoe werkt het met betalen?

Als jullie de shoot willen boeken, breng ik € 100,- in rekening. Het restant van € 199.- breng ik na de shoot in rekening. Jullie ontvangen voor beide bedragen een factuur per mail.

Gebruik jij onze foto's online?

Na de shoot vraag ik altijd per mail om jullie toestemming als ik foto's wil gaan delen. Het helpt mijn bedrijf natuurlijk wel enorm als ik steeds nieuwe beelden kan laten zien aan potentiële nieuwe klanten, maar voel je absoluut niet bezwaard om nee te zeggen!

Op welke locatie kan onze shoot plaatsvinden?

Ik kom zelf uit Heiloo (NH) en ken dus heel veel mooie plekjes in deze omgeving. Zo shoot ik vaak in Egmond aan Zee, Castricum aan Zee, Schoorl en Hargen aan Zee. Ik probeer mijn reistijd naar een shootlocatie wel te beperken tot max een half uur.

Wat doen we bij slecht weer?

Bij bewolking gaat de shoot gewoon door. I love bewolking! Maar als het echt uit de lucht stort, dan verplaatsen we de shoot uiteraard (in overleg) naar een andere datum.

Wanneer zijn onze foto's klaar?

Binnen twee weken ontvangen jullie van mij een mail met link naar jullie eigen online gallery met daarin alle bewerkte foto's. Jullie mogen vervolgens zelf jullie 20 favoriete foto's uitkiezen.

Contact

Vul hieronder jullie gegevens in en ik neem binnen 48 uur contact op!