'Een geweldige gezinsshoot gehad! Onze kleine meid vond het in het begin wat spannend maar dat verdween al snel door het professionele en ontspannen werken van Nikita. En wat een gaaf resultaat! Heel veel mooie foto's om uit te kiezen, wat uiteindelijk heel moeilijk was. Een aantal vergrotingen laten maken en daarop komen de fantastisch mooie foto's nog mooier uit. In 1 woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou Nikita bij iedereen aanbevelen!'

Chantal

Let's create some memories!


Tijdens een gezinsshoot neem ik lekker de tijd voor jullie. Zijn de kinderen nog heel verlegen of zitten ze vol energie?

Don't worry!

Ik kijk eerst altijd even hoe de kinderen zich gedragen en stem de gezinsshoot hier op af.

Als ze iets meer tijd nodig hebben om uit hun schulp te kruipen, laat ik ze lekker met papa en mama knuffelen. Even wennen aan de wellicht nieuwe omgeving en natuurlijk aan mij! Helemaal prima en geen reden voor paniek. We gaan niets forceren.


Zijn de kinderen juist heel druk en moeten ze echt even hun energie kwijt? Dan laat ik ze lekker eerst even flink rondrennen en uitrazen. Uiteraard ren ik hier zelf dan ook wel even achteraan met de camera! Bear with me, please.. hahahaha


Met behulp van kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat de foto's spontaan worden en de kinderen zich snel op hun gemak voelen.


Alle overige praktische informatie over de gezinsshoot krijgen jullie aangeleverd via een brochure. Hierbij voeg ik ook een style guide bij waarin ik kledingtips met jullie deel. Volledige kledingstress kan ik hiermee waarschijnlijk niet wegnemen, maar wel een heel groot deel!


broerenzus-grotebroer-liefde-hargenaanzee-gezinsshoot

INVESTERING

299 euro

maximaal 6 personen
locatie in overleg
20 foto's naar keuze
in een online gallery
mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen

exclusief reiskosten (0,35 ct per km)

Contact

Vul hieronder jullie gegevens in en ik neem binnen 48 uur contact op!