Hi! Ik ben Nikita

Ik ben 33 jaar oud en samen met mijn man Onno woon ik in het mooie, groene Heiloo (NH)


Sinds 2020 ben ik professioneel fotograaf en sindsdien heb ik al zoveel mooie, lieve mensen mogen fotograferen en ontmoeten.

Ook kwam een van mijn grootste dromen uit in 2023, want ik organiseerde mijn allereerste retreats in Schotland! Hier ben ik natuurlijk ongelooflijk trots op!


Mijn liefde voor de natuur is groot en daarom fotografeer ik jullie ook het allerliefste in de buitenlucht.

Je kunt iedere week op dezelfde locatie staan, maar toch compleet andere beelden maken. I love it!


Waar ik nog meer van hou, lees je hieronder. Ik ben benieuwd of wij iets gemeen hebben!

-

THINGS I LOVE


Bewolking, mist, herfst, winter, de geur van regen na een warme dag, chocolade, thee, geurkaarsen, kastelen, edelstenen en kristallen, horrorfilms, roadtrips, bergen, strand, bos, duinen, droge humor, honden en wandelen.
GUILTY PLEASURES


Televisieprogramma's als Heel Holland Bakt, Tussen Kunst en Kitch, Ik Vertrek etc. Stiekem ben ik gewoon een oud vrouwtje!

En 90's muziek, maar daarin ben ik vast niet de enige. Lekker meeblerren in de auto en dit dan bij het stoplicht niet door hebben, zodat de bestuurder naast je jou heel raar aankijkt..MY SPECIAL PLACE


Schotland heeft al jaren een speciaal plekje in mijn hart. We proberen om minstens 1 keer per jaar heen te gaan en het voelt iedere keer weer als thuiskomen. De mensen, de natuur en de sfeer is zo magisch! In 2019 heeft Onno mij hier zelfs ten huwelijk gevraagd, onderaan een waterval!Contact

Vul hieronder je gegevens in en reageer binnen 48 uur!