Zijn jullie klaar voor een ongelofelijk avontuur?Kennismaking

Waar ik tijdens grotere bruiloften liever een beetje op de achtergrond blijf, ben ik tijdens elopements echt een deel van jullie dag. Daarom vind ik het belangrijk dat we echt een band opbouwen. Ik vind het heel leuk om nieuwe mensen te leren kennen en uiteindelijk nieuwe vriendschappen op te bouwen. Beschouw mij dus als jullie nieuwe vriendin die er toevallig ook is om geweldige foto's te maken! 


Maar voordat ik ook maar één foto maak, wil ik jullie eerst beter leren kennen. Ik wil het hele verhaal horen! Van de eerste ontmoeting tot het aanzoek. En vergeet de hilarische details vooral niet! Het liefst ontmoet ik jullie face to face, in een gezellig cafeetje bijvoorbeeld. Maar als dat te ingewikkeld wordt, dan plannen we in videocall in via Zoom. Geen enkel probleem!


Tijdens de kennismaking hebben we het over jullie plannen. Waar verblijven jullie? Op welke dagen gaan we fotograferen? En vanaf hoe laat willen jullie je geloften uitspreken? Ik neem ook andere wensen met jullie door. Is er behoefte aan een make-up/hair stylist voor de bruid? En willen jullie een mooi bruidsboeket en een corsage?


Omdat ik dit allemaal ruim van te voren moet regelen, raad ik jullie aan om een jaar van te voren te contact met mij op te nemen. De meeste leveranciers in Schotland hebben het het hele jaar door erg druk en zijn binnen de kortste keren volgeboekt.Op naar Schotland!

En dan is het zover. De dag is aangebroken. Jullie gaan naar Schotland! Woehoe!


Op dag 1 doen we een coupleshoot. Jullie gaan casual gekleed. Draag lekker wandelschoenen, truien en jeans. Love it! Tijdens deze shoot leren we elkaar nog beter kennen. Jij went aan mij en andersom. Zie het als een ontspannen middag in de bergen. Ik geef jullie allerlei opdrachtjes en we gaan vooral heel veel lol hebben!


Dag 2 is THE BIG DAY! Jullie zien elkaar in jullie prachtige trouwkleding en spreken geloften uit naar elkaar. Dit is het moment waar we allemaal op hebben gewacht! De tranen vloeien en jullie zijn zo gelukkig! Ik maak de gehele tijd foto's en ook na de ceremonie blijf ik nog even hangen voor wat mooie plaatjes van The Happy Couple! Hierna laat ik jullie lekker met rust en kunnen jullie genieten van elkaar en deze prachtige dag die jullie voor altijd zullen herinneren.Trouwen voor de wet in Schotland

Willen jullie voor de wet trouwen in Schotland? Zoek dan uit hoe dit werkt voor niet-Schotse mensen. Via deze website kun je veel informatie vinden: https://www.visitscotland.com/about/scottish-weddings/practical-information/.  

Jullie kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om later voor de wet in Nederland te trouwen.  Dit scheelt wel veel gedoe!Na de shoot

Jullie ontvangen binnen een paar dagen een preview en de rest van de foto's staan binnen 4 weken in een online gallery en ook krijgen jullie de foto's thuisbezorgd in een mooie box met luxe USB stick. Er kan ook gekozen worden om alles te laten bundelen in een mooi album.

Coupleshoot-in-Schotland-Scotland-IsleofSkye-Elopement
Coupleshoot-in-Schotland-Scotland-IsleofSkye-Elopement
Coupleshoot-in-Schotland-Scotland-IsleofSkye-Elopement

Boek hier jullie fotoshoot in Schotland!

Vul jullie gegevens in en ik neem binnen 48 uur contact op

Stel jullie even in het kort voor.