'Ik stond samen met mijn man voor de lens van Nikita en echt waar wat was dat een geweldige ervaring.
Ik ben zo blij dat we, ondanks wat stress op voorhand, dit toch gedaan hebben. De sfeer tijdens de shoot was heel relaxt en gezellig. We hebben echt prachtige beelden gekregen die we nog heel lang gaan koesteren.

Fijne ervaring! Dankjewel liefste Nikita!'

Lotte

'We hebben de foto's echt met een lach op ons gezicht bekeken!'

Sabrah

'Awww Nikita these are beautful! Massive well done! They melt my heart. Thank you so much again!'

Mary Anne

VOORDAT DE SHOOT BEGINT..


.. plannen we eerst een datum en een tijdstip. Het liefst 1,5 uur voor zonsondergang of vroeg in de ochtend. Zo voorkomen we dat het licht te fel is.


Ook kiezen we samen een mooie locatie uit in de natuur. Strand, duinen, bos of misschien wel in het buitenland? Ik denk graag met jullie mee!


Ongeveer een week voor de shoot ontvangen jullie nog een mailtje van mij. Niet alleen ter herinnering, maar ook om nog de laatste informatie door te geven.


TIJDENS DE SHOOT..


.. zorg ik allereerst dat jullie op je gemak zijn. Ik kan veel in Photoshop, maar ongemakkelijkheid weghalen is toch echt onmogelijk!


Inmiddels heb ik al zoveel mensen mogen fotograferen dat ik met trots kan zeggen dat het altijd is goed gekomen en de shoot altijd wordt afgesloten met een lach.


Tijdens de shoot geef ik jullie af en toe een opdrachtje en stuur ik aan waar nodig.


NA DE SHOOT..


..sla ik jullie mooie beelden natuurlijk goed op! En krijgen jullie binnen twee weken een mail van mij met de link naar jullie eigen online gallery. Jullie mogen dan zelf jullie favoriete foto's gaan uitkiezen.


Hieronder heb ik nog een lijstje gemaakt met 'veelgestelde vragen'. Maar mocht jouw vraag hier niet bij staan, stuur mij dan gerust een mailtje!


Veelgestelde vragen

Wat trekken we aan?!

Ik wil jullie vragen om je in rustige, aardse tinten te kleden. Printjes mogen, maar liever niet allemaal een verschillende print. Dit oogt erg onrustig op de foto. Vermijd grote logo's, drukke prints en felle kleuren. Deze werken niet lekker samen met mijn bewerking.

Op welke dagen ben jij beschikbaar?

Indien mijn agenda het toelaat ben ik beschikbaar van donderdag t/m zaterdag.

Hoe werkt het met betalen?

Jullie ontvangen van mij een factuur per mail na de shoot. Deze factuur dient binnen 7 dagen te worden voldaan. Reiskosten (0,35 ct per km) en eventuele parkeerkosten komen hier dan ook bij te staan.

Kunnen we ook meer foto's bestellen?

Zeker! Voor iedere extra foto reken ik € 7,50. Voor het afnemen van de volledige gallery maak ik altijd een mooi voorstel op maat.

Op welke locatie kan onze shoot plaatsvinden?

Ik kom zelf uit Heiloo (NH) en ken dus heel veel mooie plekjes in deze omgeving. Zo shoot ik vaak in Egmond aan Zee, Castricum aan Zee, Schoorl en Hargen aan Zee.

Maar ook buiten Nederland fotografeer ik graag, dus stuur zeker even een mailtje als jullie mooie plannen hebben in het buitenland!

Wat doen we bij slecht weer?

Bij bewolking gaat de shoot gewoon door. I love bewolking! Maar als het echt uit de lucht stort, dan verplaatsen we de shoot uiteraard (in overleg) naar een andere datum.

Wanneer zijn onze foto's klaar?

Binnen twee weken ontvangen jullie van mij een mail met link naar jullie eigen online gallery met daarin alle bewerkte foto's. Jullie mogen vervolgens zelf jullie 20 favoriete foto's uitkiezen.

Gebruik jij onze foto's online?

Na de shoot vraag ik altijd per mail om jullie toestemming als ik foto's wil gaan delen. Het helpt mijn bedrijf natuurlijk wel enorm als ik steeds nieuwe beelden kan laten zien aan potentiële nieuwe klanten, maar voel je absoluut niet bezwaard om nee te zeggen!

INVESTERING

299 euro

maximaal 2 personen
locatie in overleg
20 foto's naar keuze
in een online gallery
mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen

exclusief reiskosten (0,35 ct per km)

Contact

Vul hieronder jullie gegevens in en ik neem binnen 48 uur contact op!