1 persoon

1 uur fotografie

20 foto's naar keuze

in HR en webformaat

in een online gallery

bijbestellen is mogelijk


€ 319 incl. BTW

(ex reiskosten 0,35 per km)

portretshoot-boudoirshoot-brandingshoot

Voordat de shoot begint..


..maken we eerst kennis met elkaar. Zo kom ik erachter wat jouw verwachtingen zijn van mij en leer ik jou ook meteen een beetje kennen.


We bespreken jouw wensen en leggen vervolgens een datum vast. Het tijdstip zet ik het liefst vast op 1,5 uur voor zonsondergang of zo vroeg mogelijk in de ochtend. Dit omdat het zonlicht dan nog niet te fel is. Fel zonlicht zorgt voor harde schaduwen in het gezicht en het kijkt ook een stuk minder prettig.


Als ook de datum en het tijdstip vaststaan, kijken we naar de locatie. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Het strand, de duinen, het bos of misschien een binnen locatie.

Ik denk graag met je mee!


Nadat we ook een locatie hebben gevonden, kan het afwachten en de kledingstress beginnen. Geintje!

Ik help je daar natuurlijk ook mee!

Door hier te klikken kom je terecht bij mijn style guide met allerlei kledingtips.

Twijfel je? Stuur mij gerust een foto door van de outfits en dan kijken we er samen naar.


Ongeveer een week voor de shoot ontvang je nog een mailtje van mij. Niet alleen ter herinnering, maar ook om nog de laatste informatie door te geven. Denk hierbij aan het parkeren van de auto en waar we precies afspreken.


Slecht weer? Dan verzetten we de shoot. Bewolking telt hierbij niet als slecht weer. Ik ben juist groot fan van bewolking! Maar hevige regenbuien vindt mijn camera ook niet leuk, dus dan prikken we in overleg een nieuwe datum.

portretshoot-boudoirshoot-brandingshoot

Tijdens de shoot..


..zorg ik allereerst dat jij op je gemak bent. Het is misschien jouw allereerste fotoshoot en ik wil dat dit een leuke ervaring wordt en zeker geen stressvolle!


We kiezen vervolgens een mooi plekje uit voor de eerste foto's, maar voordat ik meteen begin met fotograferen, vraag ik eerst of eventuele broekzakken leeg zijn. Het is dus handig om een tas mee te nemen waarin deze spullen even kunnen worden bewaard.

Ook vergeten we nog wel eens de haarelastiekjes om de polsen. Graag even afdoen en het liefst helemaal niet van tevoren i.v.m. de eventuele afdruk die kan achterblijven.


Ok. Als dat allemaal uit de weg is, kunnen we echt gaan beginnen. Tijdens de shoot geef ik jou aanwijzingen, maar laat ik je ook zeker meedenken. Ik vind het fijn als je zelf ook jouw ideeën inbrengt. Het is tenslotte jouw brand!

Voel je vooral niet bezwaard!


De shoot duurt ongeveer een uurtje. Misschien iets langer.

Het ligt er net even aan hoe lang jij nodig hebt om los te komen.

Raak dus vooral niet gestrest. Ik heb geduld en neem ruim de tijd voor je.

portretshoot-boudoirshoot-brandingshoot

Na de shoot..


..sjees ik meteen naar huis om al jouw mooie beelden veilig te stellen! Op een externe harde schijf en de cloud zorg ik ervoor dat er niets met jouw beelden kan gebeuren. Ook laat ik de foto's nog op mijn camera staan totdat ik alle heb afgeleverd.


Binnen 48 uur na de shoot ontvang je van mij een preview. Dit houdt in dat ik alvast een kleine selectie foto's bewerk en deze met je deel in jouw eigen online gallery. Een online gallery is een persoonlijke ruimte welke is afgesloten met een persoonlijk wachtwoord. Je ontvangt een link naar de online gallery per mail.


De factuur voor de fotoshoot ontvangen je vervolgens ook per mail.

Deze dient binnen 7 dagen te worden voldaan.


Vervolgens begint voor mij de grootste klus: foto's selecteren en bewerken.

Bij het bewerken haal ik alle storende factoren weg uit de foto's. Denk hierbij aan vlekken op kleding, snotjes, schaafwonden en storende elementen in de achtergrond. Ik verwijder nooit iets dat bij jou hoort en zal ook niets veranderen aan jouw lichamelijke vormen.

Na het selecteren en bewerken, maak ik de gallery compleet en stuur ik per mail opnieuw de link toe. Dit zal binnen 2 weken na de shoot zijn.


Ditmaal voeg ik hier de download PIN aan toe. Zo kun je zelf alle foto's download en opslaan, op zowel webformaat als HR formaat.


Ik raad je aan om eventuele afdrukken te bestellen via www.pixum.nl

Zij leveren de beste kwaliteit en zorgen dat de kleuren gelijk blijven.

portretshoot-boudoirshoot-brandingshoot

Na ontvangst van de foto's..


...kun je ze ein-de-lijk delen met al jouw vrienden en familie! Gebeurt dit op Instagram of Facebook, dan zou ik het heel leuk vinden als je mijn naam hierbij vermeld of mij tagt in het bericht.


Ik zal nooit zomaar foto's op mijn eigen social media of website plaatsen, tenzij ik hier toestemming voor heb gekregen van de klant.


Het is absoluut niet toegestaan om de foto's zelf te bewerken door middel van een Insta filter of ander bewerkingsprogramma. Ik heb mijn ziel en zaligheid gestopt in het bewerken van jouw mooie beelden en daar kan natuurlijk geen filtertje tegenop!


Als je ervoor hebt gekozen om wat beelden af te laten drukken, vind ik het onwijs leuk als je het resultaat met mij deelt. Even een foto'tje via de mail, DM of app. Word ik heel blij van!


Hopelijk heb ik zo een duidelijk beeld geschetst van hoe een fotoshoot er met mij uitziet. Vooral dus lekker relax, geen gestress en echt even een momentje met voor jezelf. Of het nou voor jouw eigen onderneming is of om jouw zelfvertrouwen een boost te geven.

Dit is JOUW moment!


Mocht je toch nog vragen hebben of ergens zenuwachtig over zijn, laat dit dan alsjeblieft weten. Ik kan vrijwel alles verwijderen in Photoshop,

maar die vervelende zenuwen helaas niet!


Tot snel!


Liefs,

Nikita

portretshoot-boudoirshoot-brandingshoot