Brochure Coupleshoot


2 personen

1 uur fotografie

locatie in overleg

alle foto's (minimaal 35)325,-

(excl. reiskosten 0,35 cent per km en parkeerkosten)

Voordat de shoot begint..


..maken we eerst kennis met elkaar via e-mail. Zo kom ik erachter wat jullie verwachtingen zijn van mij en leer ik jullie ook meteen een beetje kennen.


We bespreken jullie wensen en leggen vervolgens een datum vast. Het tijdstip zet ik het liefst vast op 1,5 uur voor zonsondergang of zo vroeg mogelijk in de ochtend. Dit omdat het zonlicht dan nog niet te fel is. Fel zonlicht zorgt voor harde schaduwen in het gezicht en het kijkt ook een stuk minder prettig.


Als ook de datum en het tijdstip vaststaan,

kijken we naar de locatie.

Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Het strand, de duinen, het bos of misschien een binnen locatie.

Ik denk graag met jullie mee!


Nadat we ook een locatie hebben gevonden, kan het afwachten en de kledingstress beginnen. Geintje!

Ik help jullie daar natuurlijk ook mee!

Door hier te klikken, gaan jullie naar de style guide met allerlei kledingtips.


Twijfel je over een outfit? Stuur mij gerust een foto door van de outfits en dan kijken we er samen naar.Ongeveer een week voor de shoot ontvangen jullie nog een mailtje van mij. Niet alleen ter herinnering, maar ook om nog de laatste informatie door te geven. Denk hierbij aan het parkeren van de auto en waar we precies afspreken.


Slecht weer? Dan verzetten we de shoot. Bewolking telt hierbij niet als slecht weer. Ik ben juist groot fan van bewolking! Maar hevige regenbuien vindt mijn camera ook niet leuk, dus dan prikken we in overleg een nieuwe datum.

Tijdens de shoot....zorg ik allereerst dat jullie op je gemak zijn. Het is misschien jullie allereerste fotoshoot en ik wil dat dit een leuke ervaring wordt en zeker geen stressvolle!

We kiezen vervolgens een mooi plekje uit voor de eerste foto's, maar voordat ik meteen begin met fotograferen, vraag ik eerst of alle broekzakken leeg zijn. Met name de heren hebben altijd van alles in hun broekzakken gepropt! Telefoons, sleutels, zakdoeken etc.

Alles mag eruit! Het is dus handig om een tas mee te nemen waarin deze spullen even kunnen worden bewaard.


Maar ook de vrouwen kunnen er wat van hoor! Vooral de haarelastiekjes om de polsen zijn altijd erg populair, haha. Graag even afdoen dus!


Ok. Als dat allemaal uit de weg is, kunnen we echt gaan beginnen. Tijdens de shoot wil ik dat jullie eigenlijk vergeten dat ik er ben. Jullie kijken voornamelijk naar elkaar en met een paar opdrachtjes en aanwijzingen zorg ik dat ik de allermooiste beelden van jullie kan maken.


De shoot duurt ongeveer een uurtje. Misschien iets langer.

Het ligt er net even aan hoe lang jullie nodig hebben om los te komen.

Word dus vooral niet zenuwachtig. Ik heb geduld en neem ruim de tijd voor jullie.

Na de shoot..


..sjees ik meteen naar huis om al jullie mooie beelden veilig te stellen! Op een externe harde schijf en de cloud zorg ik ervoor dat er niets met jullie beelden kan gebeuren. Ook laat ik de foto's nog op mijn camera staan totdat ik alle heb afgeleverd.


Nu begint voor mij de grootste klus: foto's selecteren en bewerken.

Bij het bewerken haal ik alle storende factoren weg uit de foto's. Denk hierbij aan vlekken op kleding, snotjes, schaafwonden en storende elementen in de achtergrond. Ik verwijder nooit iets dat bij jou hoort en zal ook niets veranderen aan jouw lichamelijke vormen.


Na het selecteren en bewerken, maak ik jullie gallery compleet en stuur ik per mail een link toe. Dit zal binnen 2 weken na de shoot zijn.


Jullie ontvangen vervolgens per mail de link naar jullie eigen, beveiligde gallery. In deze gallery staan alle door mij bewerkte beelden en is het voor enkel nog een kwestie van downloaden en genieten!


Willen jullie een aantal foto's laten afdrukken? Klik dan heel gemakkelijk op het winkelmandje en kies het formaat naar keuze.


Na ontvangst van de foto's..


...kunnen jullie ze ein-de-lijk delen met al jullie vrienden en familie! Gebeurt dit op Instagram of Facebook, dan zou ik het heel leuk vinden als jullie mijn naam hierbij vermelden of mij taggen in het bericht.


Ik zal nooit zomaar foto's op mijn eigen social media of website plaatsen, tenzij ik hier toestemming voor heb gekregen van de klant.


Het is absoluut niet toegestaan om de foto's zelf te bewerken door middel van een Insta filter of ander bewerkingsprogramma. Ik heb mijn ziel en zaligheid gestopt in het bewerken van jullie mooie beelden en daar kan natuurlijk geen filtertje tegenop!

Als jullie ervoor hebben gekozen om wat beelden af te laten drukken, vind ik het onwijs leuk als jullie het resultaat met mij delen. Even een foto'tje via de mail, DM of app.

Word ik heel blij van!


Hopelijk heb ik zo een duidelijk beeld geschetst van hoe een fotoshoot er met mij uitziet. Vooral dus lekker relax, geen gestress en echt even een momentje met elkaar.

Mochten jullie toch nog vragen hebben of ergens zenuwachtig over zijn, laat dit dan alsjeblieft weten. Ik kan vrijwel alles verwijderen in Photoshop,

maar jullie zenuwen helaas niet!


Tot snel!


Liefs,

Nikita